Toerclub Acties

DEZE ACTIE VAN DE TOERCLUB IS NIET MEER GELDIG!

Beste leden,

Vanaf nu is het mogelijk om, met hoge korting een bikefit te doen via Toerclub Zeeland Refinery!!!!

Alleen voor leden van TC Zeeland Refinery!!!!!!

Wat? :De juiste hoogte van het frame, gecombineerd met juiste zadel- en stuurhoogte en positie, zorgt voor de juiste zithouding. Iedereen is anders en daarom meten wij indien nodig iedereen op met behulp van dit RETUL meetsysteem. Zo wordt uw fiets exact afgesteld op uw lengte, fietshouding en ook persoonlijke voorkeur.

Hoe? :Je maakt vooraf een afspraak voor de Retül dynamische bikefit in Middelburg. Je moet rekening houden dat de afspraak ongeveer 2 uur zal duren. Neem je eigen fiets, fietskleding en je fietsschoenen mee. Een dag voor de afspraak ontvang je nog een herinnering. Dan is het zover!

  • Allereerst heb je een intakegesprek met jouw bikefitter. In dit gesprek worden jouw doelen besproken en eventuele blessures/ongemakken.
  • Vervolgens vindt een fysieke screening plaats, hierbij kijkt de bikefitter naar je stabiliteit, flexibiliteit en symmetrie.
  • Nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Je stapt op je fiets!
  • De bikefitter plaatst plakkers op jouw scharnierpunten (elleboog, enkel, pols, schouder, heup, knie en op je voet) hierop worden de sensoren bevestigd. Vervolgens ga je rustig fietsen, waarbij de 3D-infraroodcamera opnames van jouw fietsbeweging maakt.
  • Deze opnames worden met behulp van de software vertaald naar hoeken. Aan de hand van deze uitslagen stelt de bikefitter de fiets op de juiste manier af. Dit gebeurt in diverse stappen, waarbij de camera na elke aanpassing de gemaakte correctie opnieuw afleest.
  • Als jij en de bikefitter tevreden zijn met de nieuwe positie op de fiets wordt de fiets digitaal opgemeten, zodat de juiste maten tot op de millimeter nauwkeurig in de computer staan. Deze maten worden jou zo snel mogelijk digitaal toegestuurd.

Waar?: Minnaar Wielersport, Laan der Verenigde Naties 1C 4334ES Middelburg.

Kosten?: Via Minnaar Wielersport krijgen we 10% korting en de Toerclub geeft dan nog eens 15% extra korting daar boven op.

Het afrekenen gaat als volgt: na de meting wordt de 10% korting gelijk verrekend. De factuur stuur je met je bankrekeningnummer naar Silvio van Osta en de TCZR korting zal zsm naar je overgemaakt worden.

https://www.bike-physics.nl/dynamische-bikefit/

Over ervaringen met de meting kun je contact opnemen met:

Raymond van Leeuwen, secretaris TCZR

0113-619114